Ας είναι η αλλαγή η καλύτερη ευχή!

new_year_wallpaper_2013-5

Εύχομαι το 2013 να μας κάνει να αναζητήσουμε μέρος ευθύνης στους εαυτούς μας .Να σταματήσουμε να κατηγορούμε το κράτος,τους απατεώνες ,τους κλέφτες .Όλα τα κακά του κόσμου δηλαδή εκτός από εμάς .Να αντιμετωπίσουμε γα μία και τελευταία φορά τον έτερο κακό εαυτό μας και να τον νικήσουμε. Δεν βγάζω φυσικά εκτός τον εαυτό μου…πρέπει να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε. Όπου και αν βρίσκεστε ,ότι και αν σας απασχολεί …την στιγμή που θα ακούσετε κάτι το διαφορετικό ,κάτι το προοδευτικό κάτι το οποίο το θεωρείται “πολύ καλό για να είναι αληθινό” μην του γυρίσετε την πλάτη. Αφιερώστε χρόνο ,ψάξτε το ,ερευνήστε το και αποφασίστε μετά …διαφορετικά τίποτα δεν θα αλλάξει .Η αλλαγή είναι στα χέρια μας ,για την ακρίβεια στην απόφαση μας να αλλάξουμε .

Εύχομαι σε όλους σας ,καθώς και στις οικογένειές σας καλή πρωτοχρονιά ,υγεία , ομορφιά στις ζωές σας , γλυκύτητα έκφρασης και αποφασιστικότητα δράσης .

Επίσης ευχαριστώ όλους για τα “like” τα “dislike” ,τις ανταλλαγές απόψεων ,τις αντιπαραθέσεις .Αντιπαράθεση χωρίς μετέπειτα σκέψη των λεγόμενων είναι μορφή εγωισμού ,η αντιπαράθεση όμως και στην συνέχεια σκέψη είναι δείγμα σοφίας .

Χρόνια πολλά !!

Γιαγμουρίδης Φάνης

Ένας απλός πολίτης του κράτος τούτου

Advertisements

One thought on “Ας είναι η αλλαγή η καλύτερη ευχή!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s