Ο Θεός μέσα μας!

Θα έλεγε κανείς ότι είναι παράξενο στον ίδιο πλανήτη να υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί Θεοί, όμως τελικά αυτό είναι υπέροχο και στο βάθος άκρως απελευθερωτικό, το αληθινά παράξενο είναι το ότι ο ένας θέλει να επιβάλλει το Θεό του στον άλλο, πιστεύοντας πως ο δικός του Θεός κατέχει την αποκλειστικότητα αυτής της Γης, δηλαδή όλοι οι άλλοι Θεοί, είναι ψεύτικοι, και μόνο ο δικός μας είναι ο αληθινός!

Αυτά κι άλλα πολλά συμβαίνουν, όχι τώρα, αλλά από αρχαιοτάτων χρόνων, και βέβαια πάντα ψάχνουμε το Θεό έξω από μας -ίσως γι αυτό και δεν τον βρίσκουμε ποτέ- και δε μπορούμε να διανοηθούμε πως ο Θεός τελικά βρίσκεται μέσα μας! Και μόνο η συνειδητοποίηση αυτής της αλήθειας, μπορεί να μας τον αποκαλύψει! Κανένας Θεός δε βάζει τους ανθρώπους να σφαχτούν μεταξύ τους, ούτε να λεηλατήσουν τη Γη, αυτά είναι φθηνά τεχνάσματα του ανθρώπου… και ύστερα τα ρίχνει στο Θεό!

Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστεύει σε κάτι ανώτερο από αυτόν, και στην ουσία ο ίδιος είναι κάτι πολύ ανώτερο από αυτό το οποίο έχει μάθει πως είναι! Η πραγματική πρόοδος του δεν είναι η κατασκευή ενός ακόμα πύραυλου, ή μιας προχωρημένης εφεύρεσης.

 

Η αληθινή εξέλιξη του ανθρώπου, είναι η κατανόηση της συν- δημιουργίας του με την ανώτερη δύναμη. Με αυτό που αποκαλεί Θεό, ή Θεότητα, ή Δημιουργό, ή οτιδήποτε άλλο! Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα, ώστε να αντιληφτεί και να βιώσει το μεγαλείο που κρύβει μέσα του!

Απλά μεταφέρουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, ώστε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας από κάθε είδους τοξικότητα και δυσαρμονία, τους συνανθρώπους μας και το πλανήτη. Γιατί όλα αυτά είναι αλληλένδετα. Κάθε μικρή αλλαγή που κάνει ο καθένας στον εαυτό του, ωφελεί όλους μας! Γιατί όλοι είμαστε συνδεδεμένοι σε ένα κοσμικό ιστό. Γι αυτό είναι τόσο σημαντική και η δική σας συμβολή! Γι αυτό είναι τόσο σπουδαία η επανασύνδεση όλων μας με τη Γη, ώστε να συμμετέχουμε όσο περισσότεροι μπορούμε στην εξέλιξη και ανάπτυξη μας.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν ξέρατε ότι είστε κατά κάποιο τρόπο οι πρωταγωνιστές αυτού του μοναδικού έργου; Μήπως δε το πιστεύετε γιατί σας έχουν μάθει ότι δεν είστε και τίποτα σπουδαίο; Ε, λοιπόν, ίσως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε και να μάθετε ότι είστε πολύ σημαντικοί! Χωρίς εσάς ο κόσμος θα ήταν λίγο μικρότερος!

Ετοιμαστείτε να βγείτε από το Πέπλο της Λησμονιάς και να συναντήσετε τον αληθινό, υπέροχο, αυθεντικό εαυτό σας, που αποτελείται από το υλικό της Γης, των άστρων, των πλανητών και ολόκληρου του σύμπαντος…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s